web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 6 Tips Bersetubuh Untuk Suami Isteri

  Bersetubuh

  Berikut adalah senarai tips bersetubuh untuk suami isteri:

  1. Tips bersetubuh yang pertama adalah sentiasa lakukannya dalam keadaan cinta dan bukannya dalam keadaan nafsu. Memang bersetubuh adalah berpunca daripada nafsu. Namun, rasa cinta perlulah mengatasi nafsu di mana anda bersetubuh dengan pasangan anda atas dasar cinta. Hubungan anda akan jadi lebih nikmat jika anda menyemarakkan rasa cinta dengan pasangan anda dan seterusnya bersetubuh atas dasar cinta.

  2. Sebelum bersetubuh dengan pasangan anda, lakukan aktiviti pemanasan atau foreplay. Antara foreplay yang anda boleh lakukan adalah bercium, oral seks dan rabaan. Apabila anda dan pasangan anda sudah panas dan perasaan berahi berada pada kemuncaknya, aktiviti persetubuhan anda akan jadi lebih hebat.

  3. Sentiasa berani untuk mencuba pelbagai posisi bersama pasangan anda ketika bersetubuh. Mencuba pelbagai posisi akan memberi anda rasa seronok dan lebih sensasi. Malah ada beberapa posisi yang akan merangsang anda dan pasangan anda kepada tahap maksimum.

  4. Apabila bersetubuh, lakukannya dengan sepenuh hati. Puaskan pasangan anda dan puaskan diri anda juga. Sentiasa berhubungan secara terbuka dengan pasangan anda dan tanya dia sama ada dia puas atau tidak. Cari cara untuk puaskan pasangan anda dan anda juga perlu beritahu kepada pasangan anda bagaimana hendak memuaskan diri anda.

  5. Jangan terlalu skema ketika bersetubuh. Bersetubuh adalah hubungan yang sangat nikmat, jika anda terlalu hadkan perkara yang anda boleh lakukan, anda akan rugi. Sentiasa mencuba cara baru untuk merangsang pasangan anda. Namun, janganlah pula sehingga melampau batas sebagai seorang Islam.

  6. Mulakan dengan doa dan akhiri dengan ucapan Alhamdulillah.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Bersetubuh

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam