web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 5 Tips Oral Seks Untuk Suami

  Oral Seks

  Suami perlu pandai merangsang isteri melalui oral seks kerana ia boleh membantu isteri untuk lebih menikmati hubungan seks. Ini kerana ramai isteri tidak berjaya di puaskan suami mereka kerana mereka tidak bersedia secara fizikal apabila bersetubuh. Akibatnya mereka lambat alami orgasme manakala suami mereka pula sudah pancut awal. Oleh itu, sebagai suami anda perlu pandai melakukan oral seks supaya dapat memberi kepuasan kepada isteri anda.

  Berikut adalah senarai tips bagaimana hendak melakukan oral seks:

  1. Lakukan oral seks dengan yakin. Apabila anda yakin, anda dapat kuasai isteri anda ketika melakukan oral seks dan isteri anda akan tewas kepada rangsangan anda.

  2. Rangsang payudara isteri anda sehingga dia benar–benar lemas. Di samping itu anda rangsang biji kelentit isteri anda dengan tangan anda.

  3. Jangan hadkan aktiviti oral seks pada sebelum persetubuhan berlaku. Sebaliknya anda boleh selang selikan aktiviti persetubuhan dan oral seks. Contohnya pada awalnya, anda hanya rangsang payudara isteri anda. Kemudian anda lakukan persetubuhan. Selepas satu posisi selesai, anda lakukan oral seks dengan menjilat vagina isteri anda. Cara ini boleh memberi suasana yang lebih liar dan ghairah kepada pasangan anda.

  4. Rangsang biji kelentit isteri anda dengan menjilat dan menghisapnya. Anda juga boleh menjilat sekeliling biji kelentit buat beberapa pusingan dan barulah anda sentuh biji kelentit isteri anda. Lakukannya beberapa kali sehingga isteri anda rasa ghairah yang sangat tinggi.

  5. Komunikasi dengan isteri anda sambil melakukan oral seks. Rangsang dia melalui kata–kata lucah. Cara ini boleh membangkitkan nafsu isteri anda kepada tahap yang tertinggi.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Oral Seks

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam