web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 5 Tips Bagi Besar Kemaluan Lelaki

  Kemaluan

  Bagi anda yang ingin besarkan saiz kemaluan anda, anda boleh cuba perkara berikut:

  1. Kemaluan anda akan bertambah besar jika ia boleh dapat zat yang cukup daripada badan anda untuk membesarkannya. Oleh itu, jaga diet pemakanan anda dan pastikan anda makan makanan yang seimbang pada setiap hari. Masukkan sayur dan buah ke dalam diet anda.

  2. Lancarkan aliran darah ke seluruh badan anda. Kelancaran aliran darah akan memudahkan sistem badan anda berfungsi dengan baik termasuklah sistem reproduktif yang merangsang pembesaran saiz kemaluan anda. Untuk lancarkan aliran darah, anda boleh lakukan senaman dengan kerap. Kuatkan otot pada bahagian perut, pinggang dan peha. Ketiga–tiga bahagian ini boleh membantu aliran darah untuk mengalir lancar pada kawasan kemaluan anda. Jadi, kemaluan anda akan terima zat yang cukup daripada sel darah merah untuk membesar.

  3. Kempiskan perut anda kerana lemak pada bahagian perut akan menghasilkan hormon estrogen dan yang menyukarkan hormon testosterone yang merangsang pembesaran saiz kemaluan untuk bertindak. Kuruskan perut anda dan anda akan dapat melihat sendiri hasilnya.

  4. Makan makanan tambahan dan gunakan produk membesarkan kemaluan. Anda boleh besarkan kemaluan anda dengan menggunakan produk yang di jual di pasaran. Namun, anda perlu gabungkan produk makanan tambahan dan produk membesarkan kemaluan secara fizikal untuk kesan yang lebih cepat.

  5. Amalkan urutan zakar pada setiap hari. Setiap hari anda urut zakar dengan minyak khas seperti minyak belacak. Urutan pada setiap hari dapat membantu lebih banyak darah mengalir pada zakar anda dan seterusnya merangsang zakar anda untuk membesar dengan lebih cepat.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Kemaluan

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam