web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 6 Cara Tambah Air Mani

  Air Mani

  Untuk tambah air mani, anda boleh cuba cara–cara berikut:

  1. Amalkan meminum air suam yang cukup pada setiap hari. Buat tabiat minum minuman berkarbonat, kopi dan air gula terlalu banyak.

  2. Ambil vitamin C dan zink pada setiap hari. Ada pelbagai produk di farmasi yang boleh membekalkan anda bekalan vitamin C dan zink. Vitamin C boleh membantu badan anda untuk hasilkan lebih banyak sperma manakala zink pula membantu badan anda untuk hasilkan darah yang lebih berkualiti. Sel darah merah yang berkualiti boleh membantu seluruh badan untuk menerima zat yang secukupnya. Selain itu zink juga antara bahan yang di perlukan untuk membina air mani.

  3. Makan makanan yang boleh membantu meningkatkan kualiti dan bilangan air mani. Antaranya adalah sayur asparagus, bawang, buah pisang, kacang dan tiram.

  4. Lakukan senaman dan kuruskan perut anda. Mengikut kajian, lelaki yang cergas secara fizikal mempunyai air mani yang banyak berbanding lelaki yang kurang cergas atau gemuk.

  5. Jaga kesihatan zakar anda. Jangan biarkan zakar anda di jangkiti. Jangan pakai seluar dalam yang terlalu ketat sehingga menyukarkan zakar anda untuk menerima udara daripada luar. Zakar yang sihat akan hasilkan bilangan air mani yang banyak dan berkualiti. Zakar yang tidak sihat pula akan hasilkan bilangan air mani yang sedikit kerana banyak zat yang sepatutnya di gunakan untuk menghasilkan air mani telah di gunakan untuk membentuk sistem pertahanan badan di sebabkan zakar sering di jangkiti kuman dan bakteria.

  6. Sentiasa lakukan hubungan seks dengan pasangan anda. Hormon testosterone banyak di hasilkan ketika anda melakukan hubungan seks. Secara tidak langsung ia akan memulihkan pengeluaran hormon tersebut untuk membentu air mani yang banyak.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Air Mani

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam