web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • Posisi Seks Tingkat Keyakinan Di Ranjang

  Posisi Seks

  Adakah anda selalu mengalami ejakulasi pramatang sehingga merungsingkan fikiran anda dan akhirnya melemahkan keyakinan anda di bilik tidur. Pasangan anda juga mula rasa kurang yakin dengan anda di sebabkan dia banyak kali di kecewakan oleh ejakulasi pramatang anda.

  Anda boleh elakkan ejakulasi pramatang dengan melalukan perubahan dari segi posisi seks. Kenapa posisi seks adalah penting?

  • Posisi seks yang betul membolehkan anda untuk mengawal tahap rangsangan yang anda alami. Jadi, anda boleh kekal dengan lebih lama di ranjang.
  • Perempuan lebih terangsang jika anda adalah dominan di atas ranjang. Penukaran posisi seks yang kerap akan merangsang pasangan anda.
  • Semasa penukaran posisi, anda boleh lepaskan ketegangan otot orgasm dari terus melakukan ejakulasi.

  Jadi sekarang, posisi yang mana paling sesuai untuk anda amalkan supaya anda lebih yakin dalam bilik tidur.

  Wanita di atas
  Posisi ini memberi kelebihan pada anda kerana

  • Posisi ini membolehkan badan anda tidak berada dalam tekanan. Anda hanya relaks dan menikmati sensasi apabila zakar anda di masukkan ke dalam vagina. Apabila anda ingin mengalami ejakulasi, anda boleh kendurkan otot dengan menggerakkan peha anda.
  • Kulit zakar anda kurang bergeser dengan vagina pasangan anda dan ini menyebabkan anda tidak begitu terangsang.
  • Posisi ini memberi peluang pada pasangan anda untuk mengalami orgasm lebih awal dari anda memandangkan mereka yang mengawal pesetubuhan.

  Wanita di atas tetapi anda menghadap belakang pasangan anda.
  Posisi seks ini sama dengan posisi di atas tetapi wanita tersebut membelakangan anda. Anda nampak bahagian belakang pasangan anda.

  Bersebelahan.
  Anda baring di sebalah pasangan anda dan masukkan zakar anda dari belakang pasangan anda. Posisi seks ini mengurangkan tekanan otot anda dan anda dengan tenang boleh bersetubuh dalam masa yang lama.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah. Semoga pahala anda bertambah-tambah untuk usaha yang sedikit ini!

  Posisi Seks

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Published on March 4, 2013 · Filed under: Adab seks, Ejakulasi pramatang, Info seks, Orgasm, Pancut cepat, Posisi seks, Tips seks; Tagged as: , , ,
  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam