web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • Masalah Hubungan Intim: Alat Kelamin Pendek Dan Kecil

  Kelamin

  SAYA mengalami masalah kemaluan kecil dan pendek, saya juga sering tiada ghairah untuk bersama isteri memandangkan keadaan saya yang kurang sempurna. Tiap kali bersama, hanya isteri yang melakukan aksi.

  Apa harus saya lakukan demi mencapai kesempurnaan diri sebagai lelaki sempurna, adakah masalah ini masih boleh diatasi?

  DUAN
  Kuala Kangsar, Perak

  Bukan anda seorang saja yang berasa anggota kelamin kecil. Malah lelaki yang mempunyai anggota sulit berbentuk normal dan saiz normal mengikut baka dan keturunannya juga rasa begitu.

  Jadi tidak hairan jika ada pelbagai krim, kapsul ajaib dan kaedah urutan serta teknik suntikan yang kononnya khusus untuk menangani masalah saiz alat kelamin lelaki mendapat sambutan hangat tanpa mengira sama ada ia berkesan dan selamat.

  Tidak hairan juga jika sebahagian besar lelaki yang mengamalkan kaedah itu merana dalam sepi kerana kesan sampingan dan kesan salah guna kaedah itu akan mensia-siakan dirinya.

  Daripada keterangan yang anda beri, nampaknya pasangan anda sangat teruja dengan anda memandangkan dia kerap beraksi daripada anda. Ini keadaan yang positif, bukan sebaliknya.

  Jika tidak puas dan tidak seronok, tentu dia tidak rancak melakukan hubungan intim dengan anda. Ini sebenarnya petanda yang anda lelaki sempurna.

  Buang sikap negatif anda dan sama-sama menikmati keseronokan hidup bersama pasangan. Jangan bandingkan diri anda dengan orang lain. Bekerjasama dengan pasangan dan jika ada apa-apa yang kurang, dapatkan pandangannya dan sama-sama cuba mengatasinya.

  Jika masalah dialami itu ada kaitan dengan kesihatan, jumpa doktor atau pakar berkaitan.

  Sumber

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik button Facebook, Twitter atau Buzz di bawah. Semoga pahala anda bertambah-tambah untuk usaha yang sedikit ini!

  Kelamin

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Published on February 24, 2013 · Filed under: Masalah seks, Masalah zakar; Tagged as: , , , ,
  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam