web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 6 Cara Bagaimana Isteri Hendak Memuaskan Lelaki (Suami) Bernafsu Kuat

  Memuaskan Suami

  Ada perkahwinan berpisah kerana si isteri atau suami tidak puas melakukan hubungan seks dengan pasangan masing–masing. Ada juga pasangan berpisah kerana si isteri tidak tahan dengan nafsu suaminya yang terlalu kuat. Jika anda hadapi masalah tidak mampu memuaskan suami yang terlalu bernafsu kuat, anda jangan berputus asa. Sebaliknya anda cari penyelesaian bagaimana hendak memuaskan suami anda.

  Antara cara yang anda boleh lakukan untuk memuaskan nafsu suami anda adalah:

  1-Anda tingkatkan prestasi seks anda. Lakukan senaman dan ambil makanan yang boleh meningkatkan tenaga seks anda. Kemudian berikan suami anda layanan yang sangat agresif di ranjang.

  2-Layan suami anda sehingga dia benar–benar letih dan puas. Pada setiap sesi, anda pancutkan air mani suami anda sebanyak beberapa kali. Apabila lelaki sudah pancut air mani beberapa kali dalam hubungan seks, dia tidak akan meminta untuk melakukan hubungan seks buat beberapa hari atau seminggu. Secara tidak langsung, anda dapat berehat.

  3-Layan suami anda setiap kali dia mahukan hubungan seks. Jika anda tidak larat untuk bersetubuh, anda boleh lakukan oral seks untuk memuaskan suami anda. Anda jangan rasa tertekan apabila suami anda selalu meminta hubungan seks daripada anda. Sebaliknya anda cepat–cepat puaskan suami anda. Rasa tertekan akan menyebabkan diri anda sukar hendak memuaskan suami anda.

  4-Amalkan seks cepat atau ‘quick sex’ apabila berpeluang. Seks cepat boleh memberi kepuasan kepada suami anda.

  5-Jika anda penat kerana tidak mampu melayan kemahuan seks suami anda dan dalam masa yang sama menguruskan rumah tangga, anda ambil makanan tambahan untuk beri tenaga tambahan kepada anda.

  Jangan pilih jalan penceraian. Sebaliknya berikan yang terbaik pada suami anda, insyaAllah anda akan rasa lebih bahagia. Tidak berguna anda berkata tidak kepada suami anda kerana dia mungkin akan mencari wanita lain di luar sana. Lebih baik anda berusaha memuaskan suami anda daripada dia berlaku curang.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Memuaskan Suami

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam