web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 8 Cara Menaikkan Nafsu Perempuan

  Cara Menaikkan Nafsu Perempuan

  Untuk naikkan nafsu perempuan iaitu isteri anda, anda boleh cuba cara–cara berikut:

  Cara menaikkan nafsu perempuan #1

  Anda rangsang dengan rabaan. Perempuan akan terangsang apabila anda meraba–raba pada bahagian sensitif. Rabaan secara berterusan akan menyebabkan dia rasa terangsang dan seterusnya membuatkan dia bernafsu.

  Cara menaikkan nafsu perempuan #2

  Cium pasangan anda secara berterusan dan jangan beri dia peluang untuk hentikan rangsangan ciuman anda. Akhirnya dia akan rasa bernafsu.

  Cara menaikkan nafsu perempuan #3

  Gunakan wangian yang boleh menaikkan nafsu perempuan di bilik tidur anda. Apabila anda ingin melakukan hubungan seks dengan isteri anda, pasang wangian tersebut atau sembur wangian tersebut di bilik anda.

  Cara menaikkan nafsu perempuan #4

  Anda bogelkan diri dan isteri anda secepat mungkin. Keadaan diri dia yang sedang bogel akan menaikkan nafsu dirinya terhadap anda.

  Cara menaikkan nafsu perempuan #5

  Cium pada bahagian alis mata, mulut, dahi dan leher isteri anda. Perempuan akan bernafsu apabila menerima ciuman pada alis mata dan leher. Apabila anda terus mencium mulut isteri anda, dia pasti akan terus bernafsu.

  Cara menaikkan nafsu perempuan #6

  Peluk isteri anda daripada belakang dan teruskan rangsangan dengan rabaan dan sebagainya. Serangan secara mengejut akan membuatkan dia lebih bernafsu.

  Cara menaikkan nafsu perempuan #7

  Lakukan sesuatu yang boleh beri kebahagian kepada isteri anda. Mood perempuan yang sedang bahagia akan lebih cepat bernafsu.

  Cara menaikkan nafsu perempuan #8

  Rangsang isteri anda ketika di waktu subur dan berikan dia kepuasan yang tidak terhingga. Apabila isteri anda pernah merasa kepuasan seks yang tidak terhingga ketika bersama anda, dia akan terus bernafsu terhadap anda pada masa yang lama.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Cara Menaikkan Nafsu Perempuan

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam