web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • Blowjob Di Kalangan Suami Dan Isteri

  Blowjob

  Blowjob adalah antara teknik oral seks untuk memuaskan suami dan isteri. Bagi suami, dia akan rasa puas apabila isterinya menjilat, menghisap dan mencium zakarnya. Bagi isteri pula, dia akan rasa puas dari segi imaginasi apabila membayangkan zakar yang keras yang di miliki suami akan memasuki vaginanya.

  Ada ulama yang melarang perbuatan blowjob ini, ada juga yang memberi hukum harus. Namun, semuanya terpulang kepada anda. Untuk pastikan oral seks blowjob ini selamat di kalangan suami dan isteri, suami perlu bersihkan zakarnya sebelum melakukan hubungan seks dan si isteri pula perlu membersihkan mulutnya sebelum dan selepas melakukan hubungan seks.

  Hubungan seks adalah hubungan yang melibatkan anggota kemaluan. Apabila anggota kemaluan di rangsang dengan sesuatu yang luar biasa seperti blowjob, ia akan beri kepuasan yang tidak terhingga kepada pasangan suami dan isteri. Tidak ada teknik khusus untuk melakukan blowjob kerana semuanya bergantung kepada kemahiran isteri merangsang zakar suaminya dengan menggunakan mulutnya. Si isteri boleh belajar blowjob dengan menjilat dan menghisap suami anda. Ketika menghisap, gunakan lidah untuk merangsang zakar suami anda. Cari rentak jilat dan hisap yang di sukai suami anda.

  Hubungan seks akan jadi lebih meriah dan lebih menarik untuk di lakukan jika suami dan isteri mengamalkan oral seks blowjob sebelum mereka melakukan hubungan seks. di kalangan suami isteri akan memastikan zakar si suami benar–benar keras sebelum melakukan persetubuhan. Secara tidak langsung nanti, si isteri akan rasa lebih puas apabila menerima tusukan zakar yang keras ketika persetubuhan.

  Bagi saya, blowjob di kalangan suami isteri tidak salah. Cumanya anda perlu jaga kesihatan dan jangan berlebih–lebih seperti memaksa isteri minum air kencing dan sebagainya.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Blowjob

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam