web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 6 Cara Buat Suami Terangsang

  Buat Suami Terangsang

  Bagi isteri yang mencari cara–cara buat suami terangsang, anda boleh baca senarai tersebut di bawah.

  • Cium suami anda–Ciuman adalah cara termudah buat suami terangsang. Apabila anda sentiasa mencium suami anda dengan penuh berahi, dia pasti akan cepat terangsang. Cium pada mulutnya dan apabila dia sudah terangsang, anda rangsangkan dia lagi dengan mencium di seluruh badannya.
  • Lafaz yang anda inginkan zakar suami anda-Cara buat suami terangsang dengan laju adalah anda katakan pada dia “Abang, sayang perlukan zakar abang sekarang”. Ucap dengan tegas dan penuh berahi. Apabila si suami mendengar anda berkata sesuatu yang berahi, dia akan cepat terangsang.
  • Pakai pakaian yang seksi–Ketika berdua bersama suami anda, anda pakai pakaian yang seksi seperti terdedah bahagian peha dan bahagian dada. Selain itu, cara membuat suami terangsang melalui pakaian seksi yang paling berkesan adalah memakai pakaian yang jarang–jarang.
  • Urut zakar suami anda–Urut dan rangsang zakar suami anda supaya mengeras.
  • Pakai wangi–wangian–Cara buat suami terangsang melalui wangi–wangian adalah anda pilih bau wangi yang boleh merangsang seksual seorang lelaki. Dekatkan diri anda dengan suami anda dan goda dia. Apabila suami terbau bau wangi yang menggoda dari anda, dia pasti akan rasa terangsang untuk bersama dengan anda.
  • Jadi seorang yang agresif–Ketika melakukan hubungan seks, anda lakukannya dengan agresif. Anda jangan biarkan suami anda sahaja mengawal hubungan tersebut tetapi anda juga mengambil bahagian dan bertindak sama agresif dengan suami anda. Suami akan jadi sangat terangsang apabila si isterinya bertindak agresif.

  Di atas merupakan cara–cara buat suami terangsang. Semoga anda dan suami anda bahagia sehingga ke anak cucu.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Buat Suami Terangsang

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam