web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • Senaman Lambat Pancut Untuk Tahan Lebih Lama

  Senaman Lambat Pancut

  Corak pemakanan dan gaya hidup di zaman sekarang membuatkan ramai lelaki tidak ada stamina untuk tahan lama ketika melakukan hubungan seks. Akibatnya mereka cepat pancut dan menyebabkan isteri mereka akan rasa kecewa kerana tidak lama merasakan nikmat seks ketika bersetubuh.

  Salah satu cara hendak lambat pancut adalah si suami boleh mengamalkan senaman lambat pancut. Konsep senaman lambat pancut adalah menguatkan otot–otot tertentu yang terlibat ketika melakukan hubungan seks di mana ia akan memberi stamina kepada anda untuk tidak pancut awal ketika melakukan hubungan seks.

  Berikut adalah senarai senaman lambat pancut yang boleh anda amalkan:

  1. Anda baring. Kemudian anda anda tinggikan kaki anda dan lakukan kayuhan basikal. Lakukan senaman ini selama 10 hingga 15 minit bagi setiap sesi. Lakukannya pada setiap hari.
  2. Senaman lambat pancut kedua adalah anda urut zakar anda sehingga keras. Ketika anda urut zakar anda, anda amalkan senaman pernafasan iaitu anda tarik nafas sehingga penuh dada anda dan lepaskan nafas tersebut secara perlahan–lahan. Zakar akan cepat pancut jika zakar anda tidak cukup tegang. Senaman ini akan membantu anda untuk mengawal pernafasan ketika melakukan hubungan seks di mana ia boleh mengeraskan zakar anda pada masa yang lama.
  3. Duduk dan lunjurkan kaki anda ke hadapan. Panjangkan tangan anda untuk mencapai hujung jari kaki anda. Amalkan senaman ini sehingga badan anda terlentur di mana anda dapat pegang hujung kaki anda dalam kedudukan ini.
  4. Senaman lambat pancut yang keempat adalah anda kuatkan otot perut anda. Kempiskan perut anda dengan senaman sit up, jogging, jalan kaki laju–laju dan sebagainya.

  Keempat–empat senaman lambat pancut di atas boleh beri anda stamina untuk tahan lama ketika melakukan hubungan seks. Selamat mencuba.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Senaman Lambat Pancut

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam