web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • Panduan Suami: Cara Menghisap Kemaluan Isteri

  Menghisap Kemaluan Isteri

  Saya faham, ramai di kalangan suami isteri sekarang lebih terbuka pada aktiviti foreplay ketika melakukan hubungan seks di mana suami isteri akan merangsang kemaluan masing–masing sebelum melakukan persetubuhan. Namun, jika anda tidak merangsang kemaluan isteri anda dengan betul, anda mungkin tidak dapat membuatkan isteri anda agresif ketika bersetubuh nanti.

  Bagi suami yang ingin tahu cara menghisap kemaluan isteri, anda boleh ikut panduan di bawah:

  1. Pertama, anda kenal pasti anatomi kemaluan isteri anda di mana anda kenal pasti kedudukan klitoris atau biji kelentit bagi isteri anda.
  2. Kemudian, anda tenangkan isteri anda dengan ciuman dan ayat–ayat cinta dan jangan biar dia tahu bahawa anda ingin menghisap kemaluan dia kerana wanita biasanya rasa tidak selesa atau gementar apabila mengetahui kemaluannya akan di hisap. Apabila isteri anda leka dengan godaan anda, anda terus hisap kemaluannya.
  3. Cara menghisap kemaluan isteri anda adalah anda mulakan pada bahagian biji kelentit di mana anda buat bulatan pada biji kelentit tersebut.
  4. Kemudian, anda cium, jilat–jilat dan hisap–hisap vagina dan biji kelentit isteri anda secara berirama. Cara menghisap kemaluan isteri sebegini akan buatkan isteri anda terangsang dan rasa sangat puas.
  5. Pelbagaikan irama ketika anda menghisap kemaluan isteri anda dan buat bunyi ‘hmmmm’ dan sebagainya yang menunjukkan anda sangat suka menghisap kemaluan isteri anda.
  6. Teruskan menghisap kemaluan isteri anda sehingga vagina isteri anda terangsang dengan sepenuhnya.

  Jika anda perhatikan cara menghisap kemaluan isteri di atas, ia sebenarnya adalah perbuatan yang mudah dan dalam masa yang sama boleh memberi sensasi nikmat yang hebat pada anda dan isteri anda.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Menghisap Kemaluan Isteri

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam