web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 5 Teknik Merangsang Isteri Hingga Mengerang

  Teknik Merangsang Isteri

  Ada berbagai-bagai cara untuk merangsang isteri untuk beri isteri nikmat seks yang hebat sehingga kedengaran suara erangan yang seksi. Berikut adalah 5 cara yang popular:

  Teknik merangsang isteri pertama: Peluk isteri dari belakang.

  Kejutkan isteri anda dengan memeluk dia dari belakang. Kemudian anda hembuskan nafas anda di bahagian belakang lehernya. Percayalah haba yang keluar dari pernafasan itu akan memberi rangsangan pada isteri anda.

  Teknik merangsang isteri kedua:  Ganas tetapi lembut.

  Rentap isteri anda dan rapatkan dia pada diri anda. Kemudian anda cium dia dengan penuh kasih sayang dan lembut. Perbuatan yang nampak ganas akan menakutkan isteri anda tetapi apabila anda layan dia dengan baik, dia akan mula terangsang kerana sensasi luar biasa yang di rasai emosinya.

  Teknik merangsang isteri ketiga: Berbisik di telinga dia.

  Bisikan kata–kata cinta di isteri anda. Berbisik adalah simbol pada perkara rahsia. Oleh itu, isteri anda boleh rasakan anda jujur bagi setiap bisikan yang anda beri. Isteri anda akan lebih terangsang akibat dari mesej–mesej seksual yang anda berikan melalui bisikan di telingannya.

  Teknik merangsang isteri keempat: Pandang tepat pada mata isteri anda dan senyum.

  Apabila anda memandang tepat pada mata isteri anda dan senyum, dia akan rasa sangat selesa dan yakin bahawa dia akan di puaskan pada malam tersebut. Isteri anda akan jadi sangat terangsang.

  Teknik merangsang isteri kelima: Gigit manja bibir isteri anda.

  Apabila isteri anda ingin mencium mulut anda, anda elak dan berikan gigitan manja di bibirnya. Kemudian anda cium dia sepenuhnya. Kemudian anda gigit bibirnya dan elak dari bercium. Cubalah, pasti sensasinya amat luar biasa.

  Jika anda sudah menguasai 5 teknik di atas, yakinlah isteri akan mengeluarkan suara mengerang kerana nikmat seks tersebut.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Teknik Merangsang Isteri

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam