web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 4 Langkah Menggoda Suami Supaya Bersetubuh Dengan Isteri

  Langkah Menggoda Suami

  Artikel ini akan ajar anda bagaimana hendak menggoda suami anda, nafsu suami naik terhadap anda dan seterusnya menyetubuhi anda. Anda boleh tiru bulat–bulat atau gunakan kreativiti anda sendiri berpandukan tips yang artikel ini beri. Berikut adalah empat langkah yang saya maksudkan:

  Langkah menggoda suami pertama: Mulakan godaan apabila suami anda keluar untuk bekerja.

  Selepas beberapa minit selepas suami anda keluar bekerja, anda hantar sms padanya bahawa anda ingin dia cepat–cepat balik supaya anda boleh beri dia hadiah istimewa. Berikan dia ‘hint’ bahawa dia akan dapat layani istimewa dari anda pada malam itu.

  Langkah menggoda suami kedua: Selepas beberapa jam, goda dia lagi.

  Hantar sms beritahu dia bagaimana anda hendak puaskan nafsu dia pada malam ini. Beritahu dia bagaimana tidak sabarnya anda untuk menanti dia pulang.

  Langkah menggoda suami ketiga: Hantar dia foto istimewa.

  Tangkap gambar anda dalam pose yang seksi dan hantar pada suami anda. Jika anda malu, anda boleh hantar foto baju seksi yang bakal anda pakai pada malam ini. Sambil itu anda terus menggoda melalui sms.

  Langkah menggoda suami keempat : Bersedia untuk menyambut suami anda pulang.

  Apabila suami anda pulang, anda sambut dia dengan mesra dan teruskan perangai gatal anda tersebut. Jika anda ada anak, ia tidak mengapa. Anda layan suami anda seperti seorang raja dan apabila ‘line clear’, mulakan penjelajahan seks anda dengan segera.

  Keempat–empat langkah menggoda suami di atas adalah satu kronologi bagaimana hendak menggoda suami anda. Anda boleh gunakan teori di atas untuk di sesuaikan dengan kehidupan anda sebenar dan seterusnya menggoda suami anda.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Langkah Menggoda Suami

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam