web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 3 Makanan Yang Boleh Menganggu Hubungan Seks Suami Isteri

  Makanan

  Makanan memainkan peranan yang penting dalam aspek kehidupan. akan menghasilkan bahan kimia tertentu di dalam badan dan bahan kima yang tidak elok jika berlebihan pasti boleh merosakkan mood anda untuk mengadakan hubungan seks. Berikut adalah tiga jenis makanan yang boleh merosakkan mood anda atau pasangan anda untuk melakukan hubungan seks:

  Pertama:  Alkohol.

  Alkohol akan membuatkan anda khayal dan tidak dapat berfikir secara waras. Bagi umat Islam sudah tentu penggunaan alkohol adalah tidak boleh sama ada di dalam makanan atau minuman. Bagi bukan Islam, saya nasihatkan anda untuk mengurangkan pengambilan alkohol kerana ia memberi kesan kepada pemikiran dan ingatan. Penggunaan alkohol secara berpanjangan juga boleh menjadikan anda seorang pemarah dan tertekan dan dua perasaan ini pasti akan merosakkan hubungan suami isteri.

  Kedua: Daging berlemak.

  Memang daging penting untuk sumber tenaga. Namun, jika anda ambil ia secara berlebihan, ia akan memberi masalah pada anda. Memakan daging terlalu banyak akan menyebabkan anda malas untuk bergerak, fikiran tidak tenang dan anda akan jadi lebih agresif. Kurangkan pengambilan daging kerana ia akan menyebabkan anda kurang mood untuk mengadakan hubungan seks.

  Ketiga: Makanan segera.

  segera banyak mengandungi bahan kimia yang tidak elok bagi sistem reproduktif. Pengambilan yang terlalu kerap akan melemahkan sperma dan anda boleh jadi mandul.

  Ketiga–tiga jenis makanan di atas jika di ambil terlalu banyak boleh merosakkan mood anda untuk adakan hubungan seks. Untuk prestasi seks yang lebih hebat, elakkan dari memakan terlalu kerap jenis makanan di atas.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Makanan

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam