web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 5 Cara Mantapkan Aktiviti Foreplay

  Foreplay

  Hubungan seks yang hebat tidak bergantung kepada faktor ketika di atas katil sahaja. Hubungan seks merupakan satu seni perbuatan yang memerlukan teknik foreplay yang hebat. Berikut 5 cara mantapkan aktiviti foreplay sebelum hubungan seks:

  Cara pertama: Mulakan foreplay dari luar bilik lagi.

  Pikat isteri anda dari luar lagi seperti menegur dia dengan kata–kata lucah atau anda meraba-raba dia. Dukung isteri anda ke dalam bilik juga boleh merangsang isteri anda. Jika proses godaan ini berjalan lancar, anda pasti akan terkejut dengan tahap agresif isteri anda di ranjang.

  Cara kedua: Berkomunikasi  dengan isteri anda.

  Tanya isteri anda di bahagian mana dia suka di sentuh dan di bahagian mana yang dia tidak suka di sentuh. Lebih elok untuk berkomunikasi dari syok sendiri sahaja.

  Cara ketiga: Ambil masa.

  Foreplay tidak akan menjadi jika anda gopoh. Ambil masa untuk merangsang isteri anda kerana wanita memang lambat sedikit untuk terangsang. Teruskan foreplay sehingga anda dapati vaginanya basah. Apabila vaginanya mulai basah, dia sudah mula terangsang dan anda boleh mulakan aktiviti bersetubuh.

  Cara keempat: Beri peluang pada isteri untuk blowjob zakar anda.

  Ada di kalangan wanita akan lebih terangsang jika dia dapat merangsang anda. Biarkan dia blowjob dan ketika itu, anda pujilah perbuatan dia untuk menambah lagi perasaan seksual dalam diri isteri anda.

  Cara kelima: Lakukan foreplay secara bersungguh–sungguh.

  Buang segala tekanan dan lakukan foreplay bersungguh–sungguh terhadap isteri anda. Fokus sepenuhnya fikiran untuk memuaskan isteri anda.

  Jika anda sudah mempraktikkan 5 cara foreplay di atas, penulis yakin anda telah mengalami hubungan seks yang hebat!

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Foreplay

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam