web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 4 Tips Untuk Hubungan Seks Yang Hebat!

  Hubungan Seks

  Ada empat tips yang boleh membantu anda untuk mengadakan hubungan seks yang hebat dengan isteri anda.

  Tips pertama: Sentiasa bermain permainan foreplay.

  Seks adalah halal bagi mereka yang berkahwin sahaja. Permainan foreplay pula adalah peluang untuk anda berdua saling menumpahkan rasa cinta kepada satu sama lain melalui ciuman dan rangsangan pada bahagian sensitif. Untuk mendapatkan hubungan seks yang hebat, anda mulakan dengan permainan foreplay untuk menyemarakkan perasaan cinta. Cinta yang hebat akan hasilkan hubungan seks yang hebat.

  Tips kedua: Bertindak spontan.

  Jangan terlalu skema ketika melakukan hubungan seks atau menetapkan waktu tertentu untuk adakan hubungan seks. Sebagai pasangan yang sudah halal untuk bersetubuh, anda boleh lakukan di mana sahaja anda mahu dan pada bila–bila masa sahaja asalkan tidak melanggar syariat yang di tetapkan. Seks adalah sesuatu yang spontan. Ketika anda bernafsu, ketika itulah anda ajak pasangan anda untuk bersetubuh. Seks secara spontan akan hasilkan hubungan seks yang hebat.

  Tips ketiga: Lunaskan fantasi seks anda.

  Setiap orang ada fantasi masing–masing ketika melakukan hubungan seks. Anda realisasikan fantasi seks anda dan pasangan anda ketika melakukan hubungan seks,. Namun, pastikan fantasi anda mengikut syariat dan jangan terlalu melampu seperti hubungan luar tabie atau melibatkan hubungan bukan muhrim.

  Tips keempat: Sentiasa mencuba posisi baru.

  Jangan hanya ulang posisi yang sama sahaja setiap kali melakukan hubungan seks, sentiasa ubah dan mencuba posisi baru untuk dapatkan sensasi baru.

  Empat tips di atas pasti akan membantu anda untuk alami hubungan seks yang hebat.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Hubungan Seks

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam