web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 5 Petua Kekalkan Perasaan Berahi Suami Isteri

  Perasaan Berahi

  Berikut adalah beberapa petua untuk mengekalkan perasaan berahi antara suami dan isteri:

  Petua pertama: Jangan fikir anda tahu semuanya mengenai pasangan anda.

  Anda tidak boleh lakukan perkara yang sama sahaja untuk merangsang pasangan anda. Anda perlu berani mencuba kaedah baru dan pelbagaikan teknik ketika bersetubuh. Anda jangan ingat anda sudah tahu semuanya mengenai pasangan anda kerana setiap orang akan berkembang minat seks mereka.

  Petua kedua: Berkongsi fantasi seks.

  Sentiasa bertukar pendapat dan berkongsi fantasi seks dengan pasangan anda. Anda juga boleh kejutkan pasangan anda dengan idea fantasi anda yang tersendiri. Realitikan fantasi akan mencetuskan perasaan berahi antara anda berdua.

  Petua ketiga: Bersetubuh dengan seronok.

  Jangan lakukan seks dalam keadaan tertekan. Sebaliknya sentiasa berseronok ketika bersetubuh. Jadikan aktiviti bersetubuh sebagai acara kemuncak kepada percintaan dan perasaan berahi anda berdua.

  Petua keempat: Menggoda pasangan secara berterusan.

  Apabila anda melihat pasangan anda, katakan sesuatu untuk menggodanya. Perkahwinan adalah hubungan percintaan sepanjang hayat. Jika anda tidak berkomunikasi atau berhenti menggoda, perasaan cinta akan hilang dari pasangan anda. Seterusnya dia juga tidak mood untuk bersetubuh dengan anda.

  Petua kelima : Kekalkan penampilan yang menarik.

  Kadangkala ada isteri yang berahi apabila melihat pasangannya berjambang atau botak. Kadangkala si suami akan cepat terangsang apabila si isteri mengenakan kebaya. Sentiasa jaga penampilan diri untuk rangsang perasaan berahi dan kepuasan pasangan masing–masing.

  Jika anda amalkan 5 teknik di atas, insyaallah perasaan berahi anda terhadap suami atau isteri akan marak. Semoga hubungan seks anda tidak lagi bosan.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Perasaan Berahi

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam