web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 5 Petua Suami Tambah Stamina Seks Di Ranjang

  Stamina Seks

  Tidak susah untuk  tambah stamina seks anda di ranjang. Anda hanya perlu mengubah beberapa perkara sahaja. Berikut adalah petua-petua untuk tambah stamina seks di ranjang.

  Petua pertama: Hentikan rasa bersalah.

  Jika stamina seks anda lemah, anda jangan rasa bersalah dan lemah. Sebaliknya kuatkan diri untuk belajar bagaimana hendak tambah stamina seks. Jika anda rasa bersalah, sampai bila–bila pun anda akan berada di tahap yang sama sahaja.

  Petua kedua: Fokus pada keseronokan dan kepuasan isteri anda.

  Ketika melakukan hubungan seks, anda alihkan fokus pada orgasm anda kepada kepuasan isteri anda. Peralihan fokus ini pasti akan membantu anda untuk menambah stamina seks dan tahan lebih lama di ranjang.

  Petua ketiga: Bersenam.

  Sentiasa bersenam kerana senaman boleh meningkatkan keupayaan fizikal anda dan membuang fikiran negatif dari pemikiran. Badan dan minda yang sihat akan membantu anda untuk menambah stamina seks.

  Petua keempat: Bertenang dan kawal pernafasan.

  Kawal pernafasan anda supaya sentiasa tenang. Nafas yang tenang akan memberi anda tenaga tambahan ketika melakukan hubungan seks. Pelari marathon terhebat adalah pelari yang berupaya mengawal pernafasan supaya tenang ketika berlari.

  Petua kelima: Tidur secukupnya.

  Tidur yang cukup tidak semestinya perlu ambil masa sehingga lapan jam sehari. Cukup dengan tidur sehingga hilang mengantuk sudah memandai. Tidur yang cukup akan kurangkan tekanan di minda akan menambah stamina seks seterusnya anda akan tahan lebih lama di ranjang.

  Kelima – lima petua tambah stamina seks di atas jika anda amalkan, anda pasti akan nampak kesannya dengan segera.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah.

  Stamina Seks

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam