web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • [Wang Tunai Untuk Dimenangi!] Program Buat Duit LambatPancut.com!

  Affiliate

  Nota #1: Teknik CONFIRM Buat Duit DIJAMIN 100%! ada di penghujung artikel ini. Sila baca sampai habis terlebih dahulu.

  Anda mahu buat duit lumayan di internet? Tak tahu bagaimana hendak mula? Kami di PanduanBatin.com akan tunjukkan caranya. Sertai Program Pay Per Download LambatPancut.com kami.

  Apakah itu Pay Per Lead/Download (PPL)?

  Anda (selepas mendaftar dikenali sebagai agen affiliate yang akan diberi link unik) akan dibayar jika seseorang download sesuatu dari website melalui link anda.

  Apakah Produk LambatPancut.com?

  Produk ini ialah berbentuk ebook yang mengandungi tips untuk bertahan lama ketika hubungan seks (tidak mengandungi gambar yang tak sepatutnya). Lihat website/landing page di SINI. Pelawat yang berminat boleh masukkan nama dan alamat untuk download ebook ini SECARA PERCUMA SAHAJA. Setiap download yang dihasilkan melalui link agen affiliate bernilai RM0.20 (dua puluh sen).

  Berikut ialah contoh/bukti mereka yang telah menyertai program ini dan telah buat duit mudah. (Notis: Jumlah jualan bermaksud jumlah download).

  Komisyen affiliate akan dibayar setiap hujung bulan. Untuk mendaftar sebagai agen affiliate LambatPancut.com, lawati:

  lambatpancut.com/affiliates

  Optional-Daftar Pay Per Lead COMBO untuk 2x Peluang Menangi Hadiah

  1. Niche kesihatan[rambut lebat]-Industri multi billion –> lebatkanrambut.com/affiliates/

  Kepada Blogger

  1. Login ke akaun affiliate anda.
  2. Pilih artikel percuma yang mesra SEO untuk diupdate di blog anda. Pilih artikel dengan keyword bersesuaian.
  3. Letak saiz banner yang sesuai dalam blog.

  Kepada Yang Tidak Mempunyai Blog

  1. Daftar blog percuma di SINI.
  2. Login ke akaun affiliate anda.
  3. Pilih artikel percuma yang mesra SEO untuk diupdate di blog anda. Pilih artikel dengan keyword bersesuaian.
  4. Letak saiz banner yang sesuai dalam blog.
  5. Update blog anda setiap hari. Lihat isu semasa. Cari keyword terlebih dahulu seperti “Proton”, “Gaza”, “politik”, pengalaman anda sendiri dan sebagainya.

  Apakah Yang akan Terjadi Jika Anda Ikut Langkah Di Atas?

  Jika anda hari ini update blog dengan artikel bertajuk “4 Punca Timbul Tidak Tahan lama”, Google Robot akan crawl & index (meyenaraikan blog anda di enjin carian) blog anda yang mengandungi keyword “tahan lama”. Jadi apabila pengguna google menaip “tahan lama” di Google, link blog anda pun muncul dan mereka akan sampai di blog anda. Mereka akan klik banner, download dan anda akan mendapat duit.

  Esoknya pula, anda terbaca kisah Proton hendak melancarkan model terbaru di akhbar. Jadi anda dapat idea, untuk update blog dengan tajuk, “Sejarah Kereta Proton Dan Saya”. Google akan index keyword “proton” dan pelawat akan datang dari enjin carian.

  Tiada rahsia tersembunyi bagaimana hendak buat duit dengan blog. Cuma update, update, update sahaja blog anda. Contoh blog SAMPAH yang menjana puluh ribuan RM di SINI. Beliau hanya cerita tentang keluarga yang entah apa-apa. Tapi sebab banyak keyword yang google index, jadi ramailah pelawat yang datang.

  Yuran Penyertaan

  Tiada. Percuma sahaja untuk sertai kami. Malahan kami yang akan beri anda duit.

  Alat Untuk Promosi

  Untuk tujuan promosi, sangatlah senang. Kami sudah sediakan 3 artikel yang  mesra Google. Anda  letak artikel ini di blog/website, Google akan senaraikan artikel anda di Google Search. Ramai pelawat akan datang dari situ. Banner juga kami disediakan. Banner ini sangat membantu. Hampir 100% pelawat yang klik pasti akan download.

  Berdasarkan kajian kami, semua lapisan manusia akan download. Lelaki, wanita mahupun remaja. Target kami ialah lelaki berkahwin. Kami tetap bayar komisyen walaupun bukan target pelawat yang download. Senarai email yang bukan target akan dipadamkan. Kami sudah rugi di sini memandangkan komisyen tetap dibayar.

  Kami ingin menggalakkan anda mencari duit secara online dengan senang. RM10 bersamaan 100 orang yang download daripada link anda. Anda sebagai pemilik blog tidak akan rugi sama sekali. Jangan bazirkan trafik blog anda dengan tidak menjana pendapatan langsung!

  Berbaloi Ke Join?

  Ya sangat berbaloi. Ini adalah peluang anda buat duit di internet. Malahan jarang yang melakukan program seperti ini. Jika anda ada blog/website yang berbayar (seperti dot com) mahupun percuma (seperti blogspot), update artikel atau letak banner kami.

  Katalah satu hari 20 orang pelawat melawat blog/website anda. Dari jumlah itu 10 orang download. Sudah RM1. Kalau 30 hari? Sudah RM30. Tapi kami percaya sehari pelawat blog/website anda mungkin mencecah 50 pelawat.

  Sehari 25 download, sebulan sudah RM75. Hanya 3 minit kerja, RM75 sebulan masuk ke dalam akaun bank anda sampai bila-bila.

   

  Terima kasih.
  Admin PanduanBatin.com

  Affiliate

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  3 Comments

3 Responses to “[Wang Tunai Untuk Dimenangi!] Program Buat Duit LambatPancut.com!”

 1. Mohamed Zin bin Mat Min said on

  Apakah Panduan Batin.com hanya menyendiakan untuk membesar
  dan memanjangkan zakar sahaja. Bagaimana kalau orang yang lemah
  atau mati pucuk pula, sebab saya dengan ramai dari kalangan ini
  tidak tahu nak cari bomoh/ atau ubat ke/ alat-alat pemulihan ke atau
  kemana nak cari ikhtiar , boleh tak PBC sarankan apa caranya ?

  [Reply]

 2. Salam,

  Kalau yang serius seperti pucuk kami cadangkan agar terus berjumpa doktor pakar di Damai Hospital atau Sime Darby Hospital.

  Terima kasih
  Admin

  [Reply]

 3. 85% lelaki tewas di medan perang. Tengok ceramah UIA ini apa hukum pakai alat tahan lama.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hOIjYJ0qd-k

  [Reply]

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam