web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 6 Cara Pastikan Suami Puas Diranjang

  Suami

  Berikut adalah enam cara untuk memastikan suami anda puas di ranjang.

  Cara pertama : Merayu–rayu pada suami anda.

  Apabila anda merayu pada suami anda, dia akan rasa sangat terangsang dan sudah tentu dia puas dan berikan yang terbaik untuk anda. Dia juga akan rasa terharu dan rasa ingin melindungi anda sebagai isterinya.

  Cara kedua : Layan suami anda persis raja.

  Jangan hanya berikan dia layanan istimewa tetapi berikan dia layanan seperti seorang raja. Berikan segala yang anda mampu untuk memuaskan suami anda.

  Cara ketiga : Berseronok

  Anda jangan bermasam muka. Sentiasa berseronok ketika melakukan hubungan seks supaya suami anda tahu anda suka apabila anda bersamanya.

  Cara keempat : Role play.

  Anda boleh adakan drama dan memikat suami anda sebelum adakan hubungan seks. Contohnya, anda boleh tunaikan fantasi suami anda. Katakan suami anda ingin adakan hubungan seks dengan perempuan yang berpakain skirt pendek. Anda boleh goda suami anda dengan realitikan fantasi suami anda di bilik tidur.

  Cara kelima : Berkata lucah dengan suami anda.

  Jangan malu–malu untuk berkata–kata lucah ketika bersama suami anda. Malah, dia akan lebih terangsang dan lebih terhibur dengan perbuatan anda ini.

  Cara keenam ; Sentiasa ambil tahu apa yang suami mahu dari anda.

  Sentiasa adakan perbincangan mengenai hubungan seks dengan suami anda. Melalui perbincangan ini, anda akan dapat tahu apa yang suami anda ingin dari anda. Seterusnya, anda boleh perbaiki diri dan seterusnya jadi isteri yang baik.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah. Semoga pahala anda bertambah-tambah untuk usaha yang sedikit ini!

  Suami

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam