web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 6 Posisi Seks Untuk Suami Isteri Cuba

  Posisi Seks

  Posisi pertama

  Wanita meniarap  dan lelaki akan masukkan zakar dari belakang. Seperti teknik doggy, teknik ini sedikit berbeza iaitu wanita akan meniarap penuh ke bawah. Posisi seks ini akan memberi lelaki perasaan sensasi yang hebat kerana lelaki dapat melihat badan pasangannya dari belakang. Ia juga memberi nikmat yang lebih kepada  suami dan isteri kerana geseran badan berlaku pada bahagian yang jarang berlaku.

  Posisi kedua

  Lelaki baring dan wanita akan masukkan zakar seperti posisi seks woman on top tetapi yang berbezanya dengan teknik ini adalah wanita akan menghadap kaki lelaki. Maka, lelaki akan melihat bahagian belakang pasangan wanitanya. Sensasi pada posisi seks ini adalah lelaki boleh meraba bahagian belakang wanita dan lelaki pula boleh terangsang dari gelekan punggung pasangan wanitanya.

  Posisi ketiga

  Dari posisi missionary, lelaki alihkan badanya supaya mengiring. Masukkan zakar melalui keadaan mengiring. Posisi seks ini memberi peluang pada lelaki untuk berehat dan dalam masa yang sama hubungan seks terus berjalan.

  Posisi keempat

  Seks secara berdiri di mana wanita akan bersandar pada dinding dan lelaki akan masukkan zakar dari bawah.

  Posisi kelima

  Posisi seks kelima, wanita akan baring tetapi bantal akan di letakkan di bawah pinggul supaya bahagian vagina dan peha akan sedikit tinggi. Lelaki masukkan zakar dan sudut yang terhasil pasti akan memberi kepuasan kepada lelaki dan wanita.

  Posisi keenam

  Lelaki dan wanita baring secara mengiring dengan wanita mengadap ke depan. Dari posisi seks ini, lelaki akan masukkan zakar dari belakang isteri secara mengiring.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah. Semoga pahala anda bertambah-tambah untuk usaha yang sedikit ini!

  Posisi Seks

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam