web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • Bahagian Badan Isteri Yang Sensitif Pada Rangsangan

  Merangsang Isteri

  Bahagian Badan Isteri Yang Sensitif Pada Rangsangan.

  Zon erotik adalah bahagian badan yang mudah terangsang apabila disentuh atau dirangsang. Pada badan isteri anda, terdapat beberapa bahagian yang sensitif pada rangsangan. Maksudnya, apabila anda rangsang atau sentuh bahagian itu, isteri anda akan mula bernafsu. Berikut adalah bahagian badan yang saya maksudkan.

  Rambut dan kulit kepala ; Apabila anda membelai lembut bahagian rambut dan kepala isteri anda, isteri anda akan rasa selesa kerana terasa dirinya disayangi. Mencium sambil membelai rambut dan bahagian kepala akan merangsang isteri anda untuk lebih bernafsu.

  Telinga ; Telinga sentiasa menjadi bahagian sensitif bagi seorang wanita. Apabila anda membisikkan kata -kata cinta di telinga, kemudian anda cium telinga isteri anda, nafsunya pasti akan naik.

  Bibir ; Rangsangan di bahagian bibir pasti akan menaikkan nafsu isteri anda. Oleh itu, anda belajarlah jadi pencium yang baik untuk merangsang isteri anda.

  Leher ; kucupan di leher akan memberi sensasi yang sangat hebat pada isteri anda. Jangan tinggalkan bahagian leher ketika anda ingin lakukan foreplay terhadap isteri anda.

  Tangan ; Tangan juga adalah bahagian yang sensitif pada rangsangan. Memegang tangan isteri dengan lembut dan perbutan menghisap jari isteri anda boleh menaikkan nafsu dia.

  Belakang badan ; bahagian tulang belakang jika anda cium secara perlahan–lahan atau mengusap–usapnya, ia boleh menaikkan lagi nafsu isteri anda.

  Punggung ; Ramasan pada bahagian punggung pasti akan menaikkan nafsu isteri anda.

  Perut ; Rabaan dan kucupan pada bahagian perut boleh memberi perasaan nikmat pada isteri anda.

  Kaki ; dari bahagian peha sehingga ke tapak kaki, adalah bahagian yang sangat sensitif pada sentuhan.

  Payudara ; Payudara sudah tentu adalah bahagian yang sensitif di mana hisapan pada puting dan ramasan lembut boleh mendatangkan inzal pada isteri anda.

  Vagina ; usapan lembut dan jilatan boleh menaikkan nafsu isteri anda pada tahap yang lebih tinggi.

  Bahagian–bahagian badan ini perlu anda tahu supaya ketika anda lakukan foreplay nanti, senang untuk merangsang isteri anda pada tahap maksimum.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah. Semoga pahala anda bertambah-tambah untuk usaha yang sedikit ini!

  Merangsang Isteri

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam