web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 5 Tips Rangsang Suami

  5 tips rangsang suami.

  Kebanyakan isteri tidak tahu bagaimana hendak merangsang suami mereka. Jika anda salah seorang isteri yang ada masalah ini, anda jangan risau kerana artikel ini akan membantu anda. Berikut adalah 5 tips untuk merangsang suami anda.

  Tips pertama : Rangsang bahagian badan suami selain zakarnya.

  Selain zakarnya, ada bahagian badan yang lain jika anda rangsang, ia boleh mengeraskan zakar suami anda. Antaranya belakang telinga, leher, puting, perut dan peha. Anda boleh uji dengan mencium dan rangsangan yang lain.

  Tips kedua : Rangsang daya penglihatan.

  Suami anda akan cepat terangsang jika dia lihat anda  berada dalam keadaan seksi. Jika anda beraksi seksi, dia pasti akan terangsang.

  Tips ketiga: Ketuai hubungan di ranjang.

  Apabila anda ambil alih tugas sebagai ketua ketika melakukan hubungan seks, dia akan rasa sangat terangsang kerana beranggapan anda sedang terangsang sepenuhnya.

  Tips keempat : Cuba realisasikan fantasi suami anda.

  Setiap suami mempunyai fantasi seks masing–masing. Anda ambil tahu dan realisasikan fantasi suami anda tersebut. Suami anda pasti akan terangsang jika anda berbuat demikian.

  Tips kelima : Blowjob zakar suami anda.

  Apabila anda rangsang zakar suami anda secara terus menerus, dia akan lebih terangsang dan sangat inginkan anda. Rangsang zakar suami anda dengan seronok.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah. Semoga pahala anda bertambah-tambah untuk usaha yang sedikit ini!

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam