web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 3 Langkah Mudah Rangsang Isteri Hingga Klimaks

  Klimaks

  Adakah anda tahu bahawa wanita boleh mengalami klimaks yang sangat nikmat sehingga mereka mengalami ejakulasi?  Wanita boleh mengalami klimaks yang sangat nikmat sehingga mereka menunjukkan reaksi yang sangat puas dan sensasi yang amat jika mereka di rangsang dengan cara yang betul. Rahsianya adalah mengenal pasti G-Spot isteri anda dan ikut tiga langkah di bawah.

  Langkah pertama : Bimbing emosi syahwat isteri anda pada tahap maksimum.

  Puji isteri anda dengan kata–kata yang halus. Rangsang isteri anda dengan ayat–ayat lucah. Sambil mencium, bisik di telinga isteri anda dengan kata–kata lucah. Puji dan terus memuji sambil mengutarakan kata–kata lucah pada isteri anda. Anda berkata seolah–olah anda akan memuaskan isteri anda pada tahap maksimum. Mainkan imaginasi seks dengan bijaksana.

  Langkah kedua : Mulakan foreplay terhadap kemaluan isteri anda.

  Apabila isteri anda mula terangsang dan mengeluarkan nafas yang bernafsu, terus sahaja turun pada vaginanya. Cari biji kelentit dan lakukan jilatan dan hisap. Lakukan dengan begitu bernafsu sekali seperti anda sedang gelojoh makan makanan. Lakukan sehingga dia mula merapatkan pehanya pada kepala anda di sebabkan terlalu nikmat dengan perbuatan anda. Klimaks akan berlaku selepas beberapa ketika.

  Langkah ketiga : Rangsang isteri anda sepenuhnya.

  Sampai satu tahap, isteri anda akan menolak kepala anda dengan vaginanya. Ini bermakna, dia sudah benar –benar terangsang dan akan mengalami klimaks. Sekarang, anda pegang G-Spot isteri anda dan masukkan dua jari ke dalam vagina isteri anda. Rangsang isteri dengan gerakan jari anda di dalam vagina isteri anda. Tangan lagi satu rangsang G-spot isteri anda. Apabila jari anda rasa air yang deras mula ingin mengalir, bawak keluar jari anda dan klimaks akan berlaku.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah. Semoga pahala anda bertambah-tambah untuk usaha yang sedikit ini!

  Klimaks

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Published on April 28, 2011 · Filed under: Ereksi zakar, G-spot, Klimaks, Nikmat seks, Orgasm, Pendidikan seks, Posisi seks, Vagina; Tagged as: , ,
  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam