web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • Posisi Seks Yang Memberi Orgasm Cepat Kepada Isteri

  Posisi Seks

  Isteri anda akan lebih cepat mengalami puncak syahwat jika posisi seks yang anda lakukan melibatkan usapan atau geseran pada biji kelentit. Selalunya isteri berpendapat, stamina adalah perkara terpenting untuk menikmati hubungan seks. Namun, perkara yang terpenting adalah pengetahuan.

  Posisi seks yang artikel ini bakal dedahkan tidak memerlukan lelaki memiliki stamina yang kuat untuk memuaskan isteri mereka. Mari kita lihat tiga posisi seks berikut.

  Teknik C.A.T atau Coital Alignment Technique.

  Baring seperti biasa dengan lelaki menindih perempuan. Bezanya perempuan tidak perlu mengangkat kaki. Kangkang dan luruskan kaki. Lelaki memasukkan zakar secara perlahan–lahan dengan menggeserkan bulu pubis anda dengan biji kelentit isteri anda. Ulang gerakan masuk dan keluar secara perlahan–lahan.

  Perempuan di atas.

  Anda baring dan biarkan isteri anda berada di atas. Posisi seks ini membolehkan wanita mengalami orgasm lebih awal dari anda. Ini kerana isteri anda yang mengawal situasi persetubuhan dan mereka akan melakukan yang terbaik untuk memuaskan nafsu mereka sendiri. Anda boleh menambahkan lagi sensasi dengan menyuruh isteri anda behenti sebentar dan anda setubuhi dia dari bawah secara laju–laju. Apabila anda penat, anda minta dia teruskan persetubuhan.

  Dari belakang atau doggy style.

  Posisi seks isteri seperti sedang merangkak dan lelaki masukkan zakar terus dari belakang perempuan. Posisi seks ini memberi lebih impak dalam hubungan seks kerana anda boleh menggunakan semua otot untuk bersetubuh. Tekanan yang di terima oleh isteri amat mengasyikkan. Selain itu, anda boleh gunakan sebelah tangan untuk menggosok biji kelentit isteri anda. Ini membolehkan dia mencapai orgasm lebih cepat.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah. Semoga pahala anda bertambah-tambah untuk usaha yang sedikit ini!

  Posisi Seks

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Published on April 7, 2011 · Filed under: G-spot, Klimaks, Nikmat seks, Orgasm, Posisi seks; Tagged as: , , , ,
  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  2 Comments

2 Responses to “Posisi Seks Yang Memberi Orgasm Cepat Kepada Isteri”

 1. Info yang sangat menarik untuk di ketahui bersama. Ciptalah suasana yang indah dengan mempelbagaikan gaya posisi seks untuk mengecapi kenikmatan yang sungguh mengasyikkan… 🙂

  [Reply]

 2. selain posisi yang penting jugak kemahuan isteri perlu dipenuhi.

  [Reply]

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam