web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • 3 Teknik Mencari G-spot Isteri Untuk Orgasm Yang Nikmat!

  G-spot

  Jika anda mahu memberi isteri anda mengalami orgasm yang tinggi setiap kali anda lakukan hubungan seks, anda perlu tahu dan rangsang bahagian G-spot isteri anda. Setiap wanita mempunyai G-spot yang berbeza. Jadi, pada awalnya ia sangat sukar untuk di cari. Namun, anda perlu mencarinya kerana rangsangan di bahagian G-spot boleh memberi nikmat yang lebih pada isteri anda. Berikut adalah tiga teknik mencari G-spot.

  Raba isteri anda.

  Raba isteri anda sambil mencium di seluruh badannya. Apabila anda mula meraba dan menicum pasangan anda, vaginanya akan terbuka dan ini memudahkan anda untuk mencari G-spot. Antara bahagian badan yang boleh memberi rangsangan yang asyik pada pasangan anda adalah leher, payudara, peha dan ketiak.

  Masukkan jari ke dalam vagina.

  G-spot biasanya terletak dua hingga tiga inci dalam vagina. Raba menggunakan jari anda untuk mencari G-spot.

  Perhatikan reaksi isteri anda.

  Sekali anda masukkan jari ke dalam vagina anda, gerakkan ia dalam bentuk bulatan. Sedang anda melakukan bulatan menggunakan jari anda ke dalam vagina isteri anda, perhatikan reaksi nafas isteri anda. Jika dia mula bernafas dengan agak keras, anda sudah jumpa di mana G-Spot isteri anda.

  G-spot

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Published on March 24, 2011 · Filed under: Adab seks, G-spot, Nikmat seks, Orgasm, Pendidikan seks, Posisi seks, Tips seks, Vagina; Tagged as: ,
  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  2 Comments

2 Responses to “3 Teknik Mencari G-spot Isteri Untuk Orgasm Yang Nikmat!”

 1. apakah pendapat doktor mengenai isteri menghisap alat sulit lelaki, dan sebaliknya suami mengjilat kelentit isteri sehingga klimaks ketika melakukan hubungan intim??… adakah cara ini bertentangan dengan syariat agama Islam?., dan adakah cara ini memudaratkan bagi kedua-dua pasangan ketika melakukan hubungan intim…???

  inginkan kepastian..

  [Reply]

 2. kole ike said on

  boleh tapi pastikan bahagian sulit masing2 betul2 bersih dan jgn sampai tertelan air mazi dah la. jgn paksa pasangan anda, kalau masing2 sanggup, ok la. refer la laman web/blog agama kalau nak tau lebih lanjut.

  [Reply]

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam