web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • Kesan Guna Kondom

  Kondom

  ADAKAH penggunaan kondom boleh menyebabkan penyakit kudis pada alat kelamin?

  SUAMI RESAH
  Kangar, Perlis

  Jarang kondom diperbuat daripada getah asli mengakibatkan alahan kulit kepada individu yang mengamalkan pemakaiannya. Jika ia berlaku, ini mungkin akibat tindak balas kimia dalam getah yang diproses itu atau jarang kali akibat kandungan protein.

  Oleh itu, jarang sekali alahan berlaku akibat bahan pelicin yang disalurkan kepada kondom. Jadi anda terpaksa mengelak menggunakan kondom diperbuat daripada getah asli.

  Anda boleh dapatkan kondom sintetik yang diperbuat daripada plastik lembut. Namun tidak semua kedai farmasi membekal kondom itu. Anda juga boleh cuba masuk laman yang menjual kondom plastik dan buat tempahan melalui pos.

  Anda juga boleh menggunakan jentera pencari di Internet seperti ‘Google’ atau ‘Yahoo’ dan mencari perkataan masukkan perkataan ‘plastic condom’ bagi dapatkan maklumat mengenai kondom plastik.

  Sumber

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah. Semoga pahala anda bertambah-tambah untuk usaha yang sedikit ini!

  Kondom

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Published on December 6, 2010 · Filed under: Masalah zakar, Produk seks; Tagged as: , ,
  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam