web analytics
PanduanBatin.com Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita

Iklan

Iklan

Artikel Popular

 • Bagaimana Meluruskan Zakar Bengkok

  Zakar Bengkok

  Zakar bengkok adalah salah satu masalah yang tidak menyelesakan dan sering  mengganggu para lelaki. Mengisi mereka dengan perasaan cemas dan mengganggu ketenangan fikiran. pasti akan membuat seorang lelaki kurang bersemangat untuk membuka seluarnya di depan isteri. Bagaimana jika si isteri ketawa? Bagaimana jika si isteri menolak pelawaan melakukan seks? Tiada siapa yang suka dilihat sebagai orang sakit atau sebagai sesuatu yang harus ditertawakan.

  Walau bagaimana pun, sesetengah orang melihat zakar bengkok sebagai satu kebanggaan Bagi mereka, zakar yang bengkok menzahirkan keperibadian memberontak atau sikap menolak untuk tunduk pada tradisi. Selain itu, zakar bengkok sangat disukai oleh sesetengah perempuan juga, kerana keadaan yang bengkok membolehkan kepala zakar menggosok kawasan yang biasanya tidak dicapai oleh zakar yang lurus. Namun, para lelaki harus berhati-hati mempertimbangkan kebaikan & keburukan zakar yang bengkok kerana sebahagian besar perempuan masih lebih suka zakar yang lurus.

  Bengkokan yang disebabkan oleh pembesaran neutral dari zakar dikenali sebagai penyakit PEYRONIE’s. Bengkokan terjadi disebabkan dua bahagian dari zakar membesar pada tahap yang berbeza selama bertahun-tahun. Tidak ada cara untuk meramalkan penyakit ini dan dicegah daripada berlaku pada peringkat awal. Namun kebanyakan lelaki yang mempunyai zakar bengkok menolak untuk mendapatkan rawatan dan membiarkan sahaja keadaan zakar mereka begitu sahaja.

  Mereka ini boleh menggunakan Androzakar@Andropenis Gold, untuk mengatai masalah zakar bengkok. Alat ini sudah terbukti bertahun-tahun dan dipakai di hospital seluruh dunia. Alat ini juga dicadangkan oleh Dr Ismail Tambi. Bekerja sebagai ‘Consultant Clinical Andrologist, Reproductive and Sexual Health Specialist Men’s Health Clinic’ di Damai Servis Hospital di Kuala Lumpur.

  Untuk info lanjut, sila lawati Rahsia-AndroZakar.com.

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Jika anda dapati entri blog ini berguna, kongsi dengan rakan-rakan anda. Klik butang Facebook dan Twitter di bawah. Semoga pahala anda bertambah-tambah untuk usaha yang sedikit ini!

  Zakar Bengkok

   
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Download FREE Ebook Lambat Pancut!

  Masukkan nama & email utama anda ke dalam borang di bawah:

  Email anda SELAMAT & TIDAK akan digunakan selain dari muat turun ini.
  The following two tabs change content below.

  Anas Asarani

  Seks, suatu bidang yang perlu dipelajari dengan betul agar rumahtangga yang bakal/telah dibina bahagia sentiasa. Penulis percaya dan yakin seks yang halal antara suami dan isteri adalah sangat indah jika dibatasi dengan aturan yang telah ditetapkan oleh-Nya.

  Latest posts by Anas Asarani (see all)

  Sila LIKE Kami Untuk Terus Kami Update Di Wall Facebook Anda :)

  No Comments

Leave a Reply

*
Protected by WP Anti Spam